Nyhed! | Sorte fittings og rør

Sorte fittings og rør til funktionelle og dekorative formål

Vi har fået en ny serie af fleksible rørfittings på hylderne. Den nye produktlinje har fået navnet Clarrods Black og som navnet antyder består den af sorte fittings og rør. Rørene er pulverlakerede og samtlige fittings er elektrocoated (KTL), hvilket giver en høj korrosionsbestandighed og en særdeles holdbar, ensartet dækning med en matsort finish.

Se det store udvalg af nye, dekorative og funktionelle

Shop matsorte fittings og rør

Clarrods Black samlefitings og rør i webshoppen!

Rørene leveres som standard i længden 3000 mm, men kan udskæres i ønsket længde fra ca. 100 mm og opefter. Samlingen af rør og fittings er ligetil og kræver ingen forkundskaber. Samlingerne fastspændes på rørene med en unbrakonøgle eller eventuelt en momentnøgle – uden svejsning eller skæring af gevind.

Med den nye serie af sorte fittings tilbyder vi et komplet udvalg til ethvert behov af varmgalvaniserede fittings (Clarrods Clamps og Kee Klamp®), fittings i aluminium (Kee Lite®) samt de elektrocoatede, sorte Clarrods Black fittings.

De galvaniserede fittings benyttes primært til konstruktion af fleksible løsninger indenfor faldsikring, sikkerhedsafskærmning, platforme og eksempelvis lagerreoler. Men de galvaniserede fittings og rør har også vundet større og større indpas i moderne butiks- og boligindretning.

Med sin moderne New-Yorker-stil og matsorte design giver den nye produktlinje endnu bedre muligheder for at dække både funktionelle og dekorative formål indenfor indretning af butikker, hoteller, restauranter og caféer.

Clarrods Black produktlinjen lagerføres i størrelserne ¾” og 1”.

P.S. Nørder du med farver, så ved du, at sort ikke bare er sort. Clarrods Black fittings og rør er matsorte, RAL9005.