Hvis du vil vide endnu mere...

GUIDE | Svejsefri stålsamlinger

Er du i tvivl om, hvilke svejsefrie Lindapter beslag og ekspansionsbolte, der giver den bedst mulige løsning til din aktuelle projektopgave?

Vælg den rigtige svejsefri løsning. Følg linket og prøv de nye gratis online værktøjer fra Lindapter International.

Gratis online værktøjer

Guide | Samling af profilskinner

Har du brug for at kombinere flere montageskinner i samme plan? I forlængelse, parallelt, vinkelret? Følg linket til vores guide og se de bedste planbeslag til de forskellige skinnesamlinger.

Brug det rette beslag

Guide | Valg af rørstørrelse

Er du i tvivl om, hvilken rørstørrelse du skal bruge til dit projekt? Vi har gjort det nemt for dig at finde hoved og hale i junglen af rør, størrelser og angivelser. Følg linket til vores guide og slip af med tvivlen.

Vælg den rigtige rørdiameter

NYHED | Kompakt understøtning til rørføring

Træt af at flytte rundt på betonfliser til understøtning af rør og kabelføring? Erstat fliserne med vores nye serie af kompakte gummifødder, der er nemme at flytte rundt med. Følg linket og få mere info om varianter, bæreevne m.m.

Kompakt gummifod/fod support

Inspiration | Indret med stil – din stil

Ka’ du li’ New Yorker stil og minimalistisk indretning? Har du (op)fundet en garderobeløsning, et bordstel, en bøjlestang eller noget helt andet, der er bygget af rør og samlinger, som du bare bliver nødt til at bygge? Følg linket og få inspiration til materialer og farver.

Byg med rør og fittings!

NYHED | Indret med sorte rørfittings

Nu kan du føre dine gør-det-selv-idéer ud i livet og bygge med vores nye serie af sorte rør og fittings, Clarrods Black. Følg linket og få lidt mere info om den gode nyhed.

Clarrods Black – det nye sort

Mere info | Profilskinne + profilmøtrik + profilbeslag = uendelige muligheder

Leder du efter det mest alsidige og omfattende montagesystem i verden? Så behøver du ikke lede længere. Følg linket og se, hvor nemt det er at montere andre skinner, rørophæng, kabelbakker og meget andet på vores montageskinner.

Super enkel montering

Guide | Overfladebehandling af stål

Oplever du, at det er en udfordring at finde rundt i junglen af stålkvaliteter og overfladebehandlinger? Og er det ikke helt så ligetil for dig at vælge den rigtige løsning til en specifik opgave? Følg linket og se vores guide til valg af den rigtige type stål og overfladebehandling – så er du klædt bedre på til dit næste indendørs eller udendørs projekt.

Vælg rigtig finish hver gang

Historie | Gascoignes Kee-Klamps

Ta’ med os på en tur ned ad Memory Lane med Erik Larsen & Kee Klamps. Vi har været i gemmerne og fundet en mere end 60 år gammel og støvet Erik Larsen tryksag frem. Støvet er nu nænsomt børstet væk og vi kan løfte sløret for indholdet. Nysgerrig? Følg linket til Kee Klamp historie.

Historisk vingesus

Mere info | Rækværk og gelændere med rør og clamps

Har du brug for et rækværk, et (trappe)gelænder eller at faldsikre og skærme et område af? Og foretrækker du en fleksibel og omkostningseffektiv løsning fremfor en specialfremstillet? Med rør og fittings fra Erik Larsen & Søn kan du nemt bygge det hele. Følg linket og se bl.a videoeksempler på opbygning af lige rækværk, trappegelænder m.m.

Byg fleksible rækværk m.m.

Mere info | Bore- og svejsefri stålsamlinger

Med Lindapters beslagssystemer kan du nemt og sikkert samle stålsektioner uden at bore eller svejse på monteringstedet. Følg linket og få en lynintroduktion til bore- og svejsefri stålsamlinger.

Lindapter lynintroduktion

Mere info | Skinnesystemer – fleksible løsninger

Gennem mere end 80 år har vi leveret Unistrut® kvalitetsprofiler, beslag og rørbøjler til eksempelvis HVAC løsninger i hele landet. Følg linket og få en hurtig introduktion til verdens førende skinnesystem.

Intro til skinnesystemer

Mere info | Hollo-Bolts – svejsefri samling

Med Hollo-Bolts fra Lindapter får du en nem svejsefri samling og sikring af konstruktionsbjælker, hulprofiler, rørbæringer, løftepunkter samt beklædning af facader og overflader. Følg linket, se demovidoer og bliv klogere på de fleksible Lindapter Hollo-Bolts.

Saml med Hollo-Bolts

Videoguides | Byg med rør og rørfittings

Få inspiration til dit næste faldsikrings-, gelænder eller afskærmningsprojekt og undgå faldulykker ved hjælp af lidt rør, rørfittings og en unbrakonøgle! Følg linket og se korte videoer med de mange funktioner og anvendelser.

Kee Safety videoguides

Videoguides | Svejsefri stålsamlinger

Få inspiration til, hvordan du kan lave dine stålsamlinger med fleksible beslag – uden brug af specialværktøj – og uden at bore eller svejse. Følg linket og se de korte og informative Lindapter videoer.

Lindapter videoguides