Hvis du vil vide mere...

Profilskinne + profilmøtrik + profilbeslag = uendelige muligheder

Leder du efter det mest alsidige og omfattende montagesystem i verden? Så behøver du ikke lede længere. Følg linket og se, hvor nemt det er at montere andre skinner, rørophæng, kabelbakker og meget andet på vores montageskinner.

Super enkel montering

Guide til valg af overfladebehandling

Oplever du, at det er en udfordring at finde rundt i junglen af stålkvaliteter og overfladebehandlinger? Og er ikke helt så ligetil for dig at vælge den rigtige løsning til en specifik opgave? Følg linket og se vores guide til valg af den rigtige type stål og overfladebehandling – så er du klædt bedre på til dit næste indendørs eller udendørs projekt.

Vælg rigtigt hver gang

Gascoignes Kee-Klamps

Ta’ med os på en tur ned ad Memory Lane med Erik Larsen & Kee Klamps. Vi har været i gemmerne og fundet en mere end 60 år gammel og støvet Erik Larsen tryksag frem. Støvet er nu nænsomt børstet væk og vi kan løfte sløret for indholdet. Nysgerrig? Følg linket til Kee Klamp historie.

Historisk vingesus

Rækværk og gelændere med rør og clamps

Har du brug for et rækværk, et (trappe)gelænder eller at faldsikre og skærme et område af? Og foretrækker du en fleksibel og omkostningseffektiv løsning fremfor en specialfremstillet? Med rør og fittings fra Erik Larsen & Søn kan du nemt bygge det hele. Følg linket og se bl.a videoeksempler på opbygning af lige rækværk, trappegelænder m.m.

Byg fleksible rækværk m.m.

Bore- og svejsefri stålsamlinger

Med Lindapters beslagssystemer kan du nemt og sikkert samle stålsektioner uden at bore eller svejse på monteringstedet. Følg linket og få en lynintroduktion til bore- og svejsefri stålsamlinger.

Lindapter lynintroduktion

Skinnesystemer – fleksible løsninger

Gennem mere end 80 år har vi leveret Unistrut® kvalitetsprofiler, beslag og rørbøjler til eksempelvis HVAC løsninger i hele landet. Følg linket og få en hurtig introduktion til verdens førende skinnesystem.

Intro til skinnesystemer

Hollo-Bolts – svejsefri samling

Med Hollo-Bolts fra Lindapter får du en nem svejsefri samling og sikring af konstruktionsbjælker, hulprofiler, rørbæringer, løftepunkter samt beklædning af facader og overflader. Følg linket, se demovidoer og bliv klogere på de fleksible Lindapter Hollo-Bolts.

Saml med Hollo-Bolts

Byg med rør og rørfittings – video guides

Få inspiration til dit næste faldsikrings-, gelænder eller afskærmningsprojekt og undgå faldulykker ved hjælp af lidt rør, rørfittings og en unbrakonøgle! Følg linket og se korte videoer med de mange funktioner og anvendelser.

Kee Safety videoguides

Svejsefri stålsamlinger – video guides

Få inspiration til, hvordan du kan lave dine stålsamlinger med fleksible beslag – uden brug af specialværktøj – og uden at bore eller svejse. Følg linket og se de korte og informative Lindapter videoer.

Lindapter videoguides