INFO

Gummifødder til taginstallation

Stødabsorberende fod support til rør- og kabelføringssystemer

Vi har et alsidigt udvalg af robuste stødabsorberende gummifødder til support af taginstallationer eksempelvis rørsystemer, kanalsystemer og kabelbakker. Fod support er særligt velegnet til understøtning af rør- og kabelføring på flade tage eller gulv – uden at gennembryde den vandtætte tagmembran eller gulvbelægningen.

Gummifødderne er nemme at flytte rundt med og er derfor et godt alternativ til betonfliser til sikring af intakt underlag.

To fod support produktlinjer

Vi fører den originale Unistrut R gummifodsserie med aluminiumsskinne og den store Basefoot fod support.

R serien består af aflange gummifødder i tre forskellige længder fra 250 mm til 600 mm. Den kvadratiske Basefoot gummifod er 415 x 415 mm og er udstyret med håndtag.

Optimering af vægtfordeling og belastningsevne

R-seriens gummifødder er udstyret med en montageskinne i aluminium med standardmål på 41 x 21 mm, der gør at vægten fordeles mere jævnt ved montering af bæringer, skinner og bomme til rørophæng. Den maksimale jævnt fordelte belastning pr. gummifod spænder fra 160 kg for den mindste til 450 kg for den største fod support.

Gummifødderne er fremstillet af genbrugsmaterialer med en lang levetid og de kan genanvendes efter brug.

Understøtning af mange forskellige taginstallationer

De flade bygningstage bliver i stadigt stigende omfang udnyttet til installation af mange forskellige typer af tagløsninger. En lang række af disse kan supporteres med vores fod support løsninger i kombination med montageskinner, bæringer/sokler, bomme, rørophæng med mere i det alsidige Unistrut® profilsystem.

Og kombinerer du vores gummifødder og skinner med mere, så får du en meget stor frihed og fleksibilitet i forhold til tilpasningen af dine installationer. Eksempelvis er du ikke låst til at montere dine installationer i en bestemt højde, men du kan tilpasse installationshøjden efter behov. Installation og nivellering bliver ikke nemmere!

Alsidige anvendelsesmuligheder

Populære anvendelsesområder for fod support

  • Rørsupport – Understøtning af alle typer og størrelser af rør
  • Ventilationskanalsupport – Understøtning af små og store ventilationskanaler
  • Kabelbakkesupport – Support af smalle og brede kabelbakker

Andre support funktioner med brug af gummifødder

  • Servicedæk, passager, trapper og gangbroer – Support af adgangsveje og afskærmning på tag og gulv
  • Udstyrssupport – Support af diverse udstyr som Aircondition/AC-enheder, ventilationsenheder med mere

Vil du vide mere?

Lad os høre fra dig. Giv os et ring eller send os en mail!

Erik Larsen & Søn

Din autoriserede Unistrut distributør

Erik Larsen & Søn har gennem 3 generationer været autoriseret distributør af det alsidige Unistrut skinnesystem. Vores erfarne og faguddannede team hjælper dig gerne og giver dig ærlig produktrådgivning i forbindelse med projektplanlægningen og dimensioneringen af dit projekt. Og har du brug for særlig ”nørdet” specialistviden, trækker vi naturligvis på Unistruts specialister.