VIDEOGUIDES

Lindapter produktvideoer

LINDAPTER HOLLO-BOLT - TYPE HB

Så nemt er det

Du spænder Hollo-Bolt ekspansionsboltene med en momentnøgle. Under tilspændingen bevæger boltens kegledel sig op langs bolttråden, ekspansionskappens ben ekspanderer og skaber klemkraften, samtidigt med, at kegledelen sikrer boltens indre del og låser bolten fast. Se, hvor simpelt det kan gøres i videoen.

LINDAPTER HCF HOLLO-BOLT

Ekstra høj klemkraft

Hollo-Bolt ekspansionsboltene fås med særlige gummiskiver, der under tilspændingen komprimeres således, at klemkraften øges signifikant og risikoen for forskydninger og deformationer mindskes

LINDAPTER TYPE A/B BJÆLKEBESLAG

Bjælke til bjælke

Med Lindapters bjælkebeslag kan du ved simpel sammenspænding fæstne stålelementer til hinanden. Permanent eller midlertidigt, og med en styrke, der kan håndtere høje belastninger. Installationen sker både hurtigere og mere sikkert end ved svejsning, og du undgår tidskrævende borearbejde på sitet.

Eksempelvis kan du samle to IPE-bjælker med Lindapters Type A og B beslag som vist i denne video. 

LINDAPTER TYPE AF BJÆKEBESLAG

Ekstra høje belastninger

Skal du forbinde stålbjælker og vil du gerne undgå at svejse eller bore? Med bjælkebeslagene fra Lindapter sparer du en masse tid og besvær i forhold til mere konventionelle metoder. 

Med det CE-mærkede Type AF bjælkebeslag er ekstra høje belastninger ikke en udfordring. Type AF er et af flere High Resistance (HSR) i Lindapter's sortiment, der er konstrueret til at modstå såvel trækbelastning og slipmodstand.

LINDAPTER TYPE AAF BJÆLKEBESLAG

Selvjusterende

Erik Larsen & Søn byder på et stort udvalg af Lindapter International bjælkebeslag, så du uden at bore eller svejse kan montere det meste på eksempelvis dine IPE eller HEB bjælker.

Type AAF bjælkebeslaget er ingen undtagelse, snarere tværtimod. Det justerbare beslag hører til et af de mest alsidige i vores sortiment. Beslaget består af 2 dele, der muliggør, at beslaget kan justere sig selv til en række flangetykkelser.

LINDAPTER TYPE CF BJÆLKEBESLAG

U-bjælke på søjle

Har du brug for at hænge en U-bjælke op på en søjle? Og vil du gerne undgå huller? Hos Erik Larsen & Søn finder du løsningen og sparer en masse besvær.

LINDAPTER TYPE LR BJÆLKEBESLAG

HEB, INP og UNP

En lille video, som du kan lade dig inspirere af, når du har brug for et break og et selvjusterende bjælkebeslag. Et beslag, du både kan anvende på HEB bjælker med forskellig flangetykkelse og på INP og UNP bjælker med flangehældning. 

Vil du vide mere?

Lad os høre fra dig. Giv os et ring eller send os en mail!

Erik Larsen & Søn

Din autoriserede Lindapter distributør

Som autoriseret Lindapter distributør gennem mange år, har vi den fornødne erfaring til at rådgive og hjælpe dig på vej. Og skulle vi ikke lige have en løsning på hånden, så trækker vi på et stærkt bagland af erfarne ingeniører i Lindapter International.