VIDEOGUIDES

Lindapter produktvideoer

LINDAPTER HOLLO-BOLT - TYPE HB

Alternativ til svejsning

Lindapter Hollo-Bolt er en CE-mærket ekspansionsbolt, hvor du kun har brug for adgang på tilspændingssiden. Det er et effektivt og langtidsholdbart alternativ til svejsning eller gennemboltning af eksempelvis hulprofiler (SHS) og til fastgørelse med beslag og skæring af adgangshuller.

LINDAPTER TYPE A/B BJÆLKEBESLAG

Samling af stålbjælker

Med Lindapters bjælkebeslag kan du ved simpel sammenspænding fæstne stålelementer til hinanden. Lindapter Type A er et CE-mærket bjælkebeslag (Girder Clamp) til moderat belastning. Bruges til at samle to stålbjælker med parallelle/flade flanger - uden brug af svejsninger.

LINDAPTER TYPE AF BJÆKEBESLAG

Ekstra høje belastninger

Lindapter Type AF bjælkeklemmen (Girder Clamp) er et ekstra kraftigt CE-mærket bjælkebeslag til høj belastning. Bruges til at samle to stålbjælker med flade/koniske flanger - uden brug af svejsninger. 

Type AF-bjælkeklemmen kan håndtere høje belastninger i form af trækbelastning, slipmodstand eller kombinerede belastninger.

LINDAPTER TYPE AAF BJÆLKEBESLAG

Selvjusterende

Lindapter Type AAF bjælkeklemmen (Girder Clamp) er et CE-mærket bjælkebeslag til høj belastning. Bruges til at samle to stålbjælker uden brug af svejsninger.

Det justerbare beslag hører til et af de mest alsidige i vores sortiment. Beslaget består af en klemme og en bevægelig spændeskive, der gør det muligt at tilpasse klemmen, så den passer til flere flangetykkelser.

LINDAPTER TYPE CF BJÆLKEBESLAG

Modsatrettede elementer

Lindapter Type CF bjælkeklemmen (Girder Clamp) er specielt designet til svejsefri samling af bjælker, der ikke vender mod hinanden. Bruges med lokationsplader og gevindjern.

Type CF bjælkeklemmen bruges i en kombination af to beslag, der hægtes over flangerne/kanterne på hver af de modsatrettede stålelementer.

LINDAPTER TYPE LR BJÆLKEBESLAG

Hældning op til 15°

Lindapter Type LR bjælkeklemmen (Girder Clamp) er et selvjusterende bjælkebeslag til moderat belastning. Bruges til at samle to stålbjælker med flade/koniske flanger - uden brug af svejsninger. 

Type LR bjælkeklemmen består af to dele, der gør, at klemmen kan justere sig selv, så den passer til flangetykkelser fra 3 mm til 10-24 mm afhængigt af variant.

LINDAPTER TYPE LS BJÆLKEBESLAG

Hældning op til 10°

Lindapter Type LS bjælkeklemmen (Girder Clamp) er et selvjusterende bjælkebeslag til moderat belastning. Bruges til at samle to stålbjælker med flade/koniske flanger - uden brug af svejsninger. Velegnet til koniske/skrånende flanger med op til 10° hældning.

Type LS bjælkeklemmen justerer sig selv, så den passer til flangetykkelser fra 3 mm til 15-30 mm afhængigt af variant. 

LINDAPTER TYPE F9 BJÆLKEBESLAG

Parallelle flanger

Lindapter Type F9 bjælkeklemmen (Girder Clamp) er et justerbart flangebeslag til let belastning. Bruges til at samle to stålbjælker med flade parallelle flanger - uden brug af svejsninger.

F9 bjælkeklemmen kan bruges med bolt eller gevindstang og kræver ikke brug af en lokationsplade, hvilket gør det til en enkelt og omkostningseffektiv løsning.

LINDAPTER TYPE FC BJÆLKEBESLAG

Vinklet bjælkesamling

Lindapter Type FC (Flush Clamp) bjælkebeslag (Girder Clamp) er et justerbart flangebeslag til let belastning. Bruges til svejsefri samling af stålbjælker af forskellig bredde, tykkelse og hældning. Velegnet til koniske/skrånede flanger med op til 10° hældning.

Brug dette beslag til at forbinde bjælker i vinkler fra 45° til 90° - afhængigt af flangebredden.

LINDAPTER TYPE FL SUPPORTBESLAG

Svejsefri ophængning

Lindapter Type FL flangebeslag/bjælkeklo er et fleksibelt beslag til brug for svejsefri ophængning fra bærende eller sekundære stålbjælker. Beslaget leveres med gevind hul til nedstropning samt bolt og møtrik til flangemontering.

Type FL bjælkekloen er let at montere og justere, og den kan anvendes på en bred vifte af bjælker og flangetykkelser.

LINDAPTER TYPE FLS SUPPORTBESLAG

Ikke-vinkelret ophængning

Lindapter Type FLS flangebeslag er et fleksibelt, drejeligt beslag til brug for svejsefri ophængning fra bærende eller sekundære stålbjælker.

Type FLS beslaget er let at justere, og det kan anvendes på en bred vifte af bjælker og flangetykkelser, hvor der er behov for ikke-vinkelret ophæng.

LINDAPTER TYPE F3 SUPPORTBESLAG

Høj bæreevne

Lindapter Type F3 er et kraftigt flangebeslag (Support Fixing) til brug for svejsefri ophængning fra bærende eller sekundære stålbjælker med parallelle/flade flanger. 

Type F3 beslaget er et alsidigt beslag. Det er let at montere og justere, og det kan anvendes på en bred vifte af bjælker og flangetykkelser.

LINDAPTER TYPE FF GULVBESLAG

Fastgørelse af gulv

De innovative gulvbeslag fra Lindapter monteres nemt og sikkert fra oversiden uden brug af dyre stilladser, for at få adgang fra undersiden af gulvet. Installationen kan ofte udføres af én person, hvilket reducerer installationsomkostningerne betydeligt.

FloorFast og Grate-Fast beslagenes unikke, trinformede spændeflade låser under stålværket med en meget høj klemkraft, og giver en sikker samling.

LINDAPTER TYPE VN BESLAG TIL PROFILDÆK

Nedstropning fra Amdeck® m.m.

Type VN er en omkostningseffektiv dækmøtrik designet til at passe i kanalerne på en lang række kompositdæk/profiler, herunder AMDECK® 54, R51+, ComFlor® 51+, Holorib, Superib, Multideck® 50 og MetFloor® 55.

Brug eksempelvis dækmøtrikkerne til montering af gevindstænger til nedstropning af eksempelvis HVAC-udstyr, kabler, rør og brandsikring.

LINDAPTER TYPE MW2 BESLAG TIL PROFILDÆK

Nedstropning fra Multideck®

Type MW2 er et alsidigt og omkostningseffektivt dækbeslag designet til at passe i kanalerne på Multideck® 60 og Multideck® 80 kompositdæk/profiler.

LINDAPTER TYPE TR60 BESLAG TIL PROFILDÆK

Nedstropning fra TR dæk

Type TR60 er et alsidigt og omkostningseffektivt dækbeslag designet til at passe i kanalerne på TR60+ og TR80+ kompositdæk/profiler.

Type TR60 består af to dele, en kile og et låsebeslag, der indsættes i kanalen uden at beskadige betondækket.

LINDAPTER TYPE TC BESLAG TIL PROFILDÆK

Nedstropning fra hulplader

Type TC beslaget er et todelt, justérbart beslag til nedstropning fra præfabrikerede hulplader.

Beslaget er let at installere i hulplader med en minimum kernedybde på 75 mm.

Vil du vide mere?

Lad os høre fra dig. Giv os et ring eller send os en mail!

Erik Larsen & Søn

Din autoriserede Lindapter distributør

Som autoriseret Lindapter distributør gennem mange år, har vi den fornødne erfaring til at rådgive og hjælpe dig på vej. Og skulle vi ikke lige have en løsning på hånden, så trækker vi på et stærkt bagland af erfarne ingeniører i Lindapter International.