INFO

Rækværk og gelænder – fleksible, kosteffektive løsninger

Sikkerheds­afskærmning, gelænder og rækværk

Har du brug for faldsikring på et større område, sikkerhedsafskærmning af et mindre område eller blot et støttende gelænder til en trappe, kan du naturligvis vælge at specialfremstille din løsning.

Men du kan også vælge en mere fleksibel – og i langt de fleste tilfælde en mere omkostningseffektiv – løsning og opbygge dit rækværk, gelænder eller anden afskærmning med rør og rørfittings. Og så får du endnu en fordel. Du kan nemt udskifte eventuelt beskadigede dele og dermed undgå at skulle udskifte hele konstruktionen!

Hos Erik Larsen & Søn forhandler vi den originale, varmgalvaniserede Kee Klamp® og vores egen serie af varmgalvaniserede rørfittings, Clarrods Clamps. Fælles for begge er, at de giver dig mulighed for at opbygge en fleksibel løsning, der passer nøjagtigt på ethvert mål og eventuel ønsket hældning.

Følg linket nedenfor og se videoeksempler på opbygning af lige rækværk, trappegelænder eller faldsikring med mere – og de rørfittings, du skal bruge, for at bygge dit eget projekt!

Industrielle løsninger – bygget til at holde

Både Kee Klamp og Clarrods rørfittings er varmgalvaniseret. Det vil sige, at de er beskyttet mod rust og har en meget lang holdbarhed og levetid.

Du finder modstandsdygtige, varmgalvaniserede løsninger overalt i byerne og på vejene. Eksempelvis er langt de fleste lygtepæle og autoværn fremstillet af varmgalvaniseret jern. Varmgalvanisering er standard for sikkerhedsløsninger på – og i – bygninger, trapper og andre adgangsveje – med dokumenteret holdbarhed.

Clarrods rørfittings leveres med rustfrie pinol/gevindskruer. Vi anbefaler, at du forsegler gevindskruerne med galvaniseringsspray for at sikre maksimal holdbarhed udendørs.

Enkle løsninger – lette at samle

Uanset om du skal bygge rækværk, gelænder eller noget helt andet, garanterer vi dig en svejsefri løsning med høj produktkvalitet og maksimal fleksibilitet. Du får frie hænder til at opbygge samt foretage forbedringer, tilbygninger og ombygninger af dine rørkonstruktioner.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at montere Kee Klamp eller Clarrods rørfittings. Kort fortalt: Ingen svejsning og ingen brug af specialværktøjer.

Du opbygger og samler din konstruktion med en unbrakonøgle eller en momentnøgle – en skraldenøgle med unbrakotop. Du kan let foretage justeringer, og du kan bruge dine rørfittings igen og igen.

Fleksible løsninger – efter dine ønsker

Vælg rørfittings fra Erik Larsen & Søn og gør det hele selv. Eller lad os hjælpe dig med alt fra idé, dimensionering og beregning til færdige løsninger ved hjælp af vores rør og rørfittings.

Som standard leverer vi rør og fittings varmgalvaniseret eller aluminium. Ønsker du dine fittings og rør i en bestemt farve tilbyder vi også pulverlakering. Du kan vælge mellem 184 forskellige farver!

Er du på udkig efter en løsning til sikkerhedsgelænder, trappegelænder eller rækværk, hjælper vi dig gerne på vej med en “skræddersyet” løsning – skåret på dine mål!

Fittings til ethvert behov

Hos Erik Larsen & Søn fører vi markedets største udvalg af rørfittings og tilbehør til opbygning af enhver tænkelig konstruktion - udendørs og indendørs.

Vores sortiment dækker bredt og indeholder mange størrelser:

 • 2″ (60,3 mm),
 • 1 1/2″ (48,3 mm)
 • 1 1/4″ (42,4 mm) m.fl.

og varianter:

 • Basebeslag og flanger
 • T-stykker
 • Kryds
 • Bøjninger
 • Overgange og samlinger
 • Hængsler og clips
 • Diverse og specialfittings
 • Kits og befæstigelse
 • Tilbehør

Vil du vide mere?

Lad os høre fra dig. Giv os et ring eller send os en mail!

Erik Larsen & Søn

Din mest erfarne forhandler af rørfittings

Erik Larsen & Søn har mere end 80 års erfaring som distributør i Danmark af Kee Safety’s kvalitetsprodukter, Kee Klamp og Kee Lite. I 2020 blev sortimentet suppleret med vores egne mærker Clarrods Clamps og Clarrods Black.

Den omfattende erfaring er din sikkerhed for, at du kommer godt fra start og godt i mål med et hvilket som helst projekt, hvor clamps, fittings og metalrør/vandrør udgør de bærende elementer.