NYHED

Multifunktionel profilskinne

Ny Unistrut profilskinne på hylderne

Vi har fået endnu en Unistrut montageskinne på hylderne. Med det tredobbelte slidshulsdesign er Unistrut P1000TTT profilskinnen nok vores mest alsidige skinne til dato.

De ekstra mange huller i hele skinnens længde gør, at du kan samle og fastgøre denne multifunktionelle skinne på kryds og på tværs. Og du kan hurtigt og nemt konfigurere og montere skinnerne on-site.

Brug eksempelvis denne multifunktionelle skinne til trapez-nedstropning af rør eller kabelbakker fra loft eller bærende bjælker. Eller brug skinnen til nem og hurtig samling af H-rammer til brug for føringsveje eller eksempelvis lagerreoler.
 

Den gode kendte Unistrut kvalitet

TTT-skinnen er naturligvis fremstillet i samme høje kvalitet som de øvrige Unistrut montageskinner. Skinnen er stemplet med en unik kode (QBN), der gør det muligt at spore skinnen til såvel producent som produktionsbatch. Så er du sikker på, at du ikke står med en billig efterligning.

Se den nye multifunktionelle profilskinne og de øvrige montageskinner i webshoppen!
 

Vil du vide mere?

Lad os høre fra dig. Giv os et ring eller send os en mail!

Erik Larsen & Søn

Din autoriserede Unistrut distributør

Erik Larsen & Søn har gennem 3 generationer været autoriseret distributør af det alsidige Unistrut skinnesystem. Vores erfarne og faguddannede team hjælper dig gerne og giver dig ærlig produktrådgivning i forbindelse med projektplanlægningen og dimensioneringen af dit projekt. Og har du brug for særlig ”nørdet” specialistviden, trækker vi naturligvis på Unistruts specialister.