Bliv guidet godt på vej

Har du brug for lidt inspiration?

Vil du blive klogere på valg af materiale og finish eller valg af rørstørrelse i forhold til projekt?

Eller har du brug for hjælp og vejledning til valg af den mest fordelagtige, svejsefri løsning for samling af bjælker og profilskinner? Eller ...

Se vores guides, hvis du vil vide endnu mere…

Valg af rørdimension
Guides

Valg af rørdimension

Er du i tvivl om, hvilken rørstørrelse du skal bruge til dit projekt? Vi har gjort det nemt for dig at finde hoved og hale i junglen af rør, størrelser og angivelser. Følg linket til vores guide og slip af med tvivlen.

Guide rørfittings
Samling af profilskinner
Guides

Samling af profilskinner

Har du brug for at kombinere flere montageskinner i samme plan? I forlængelse, parallelt, vinkelret? Følg linket til vores guide og se de bedste planbeslag til de forskellige skinnesamlinger.

Guide profilsystem
Skal du samle to stålbjælker?
Svejsefri stålsamlinger

Skal du samle to stålbjælker?

Med Lindapter's bjælkebeslag – Girder Clamps – kan du hurtigt samle to stålbjælker uden at svejse eller bore på stedet. Samlingen matcher fuldt ud en professionel svejsning. Følg linket til Lindapter’s online værktøj (EN) og find det rette beslag.

Guide Lindapter
GUIDE

Svejsefri stålsamlinger

Er du i tvivl om, hvilke svejsefrie Lindapter beslag og ekspansionsbolte, der giver den bedst mulige løsning til din aktuelle projektopgave?

Vælg den rigtige svejsefri løsning. Følg linket og få mere information om de nye gratis online værktøjer fra Lindapter International før du hopper videre til deres website.