INFO

Indret med rør og stil - din stil!

Byg med vandrør uden gevind

Hos Erik Larsen & Søn finder du Nordens største udvalg af fittings, som du nemt kan fastspænde på rør med blot en unbrakonøgle.

1. Er du Firsttimer eller en garvet GDS’er?

Skal du løse en stor eller lille indretningsopgave ved hjælp af rør og fittings for første gang, eller er du en rutineret gør-det-selv’er med en passion for minimalistisk indretning?

2. Maskulin, feminin eller ingen af delene?

Foretrækker du et råt og industrielt look eller et lettere og mere elegant look, eller …?

3 Stort eller småt?

Skal du bygge en hel garderobe eller reolløsning? Et stel til en disk, et arbejdsbord, et salgs- og oplægsbord eller et gamer- og sofabord? En skoreol, et tøj-/bøjlestativ, en væghylde eller blot et ophæng til dine lamper? Eller noget helt andet?

Scroll og få lidt materiale- og farveinspiration med på vejen!

Har du ikke brug for inspiration? Klik på linket herunder og se vores store udvalg af rør og fittings i flere forskellige finish: varmgalvaniseret, sort (elektrocoated) eller aluminium.

Mix materialer og farver

 
Vælg frit mellem
  • varmgalvaniserede Clarrods Clamps eller Kee Klamp fittings og varmgalvaniserede, gevindfrie vandrør
  • ultralette Kee Lite aluminiumsfittings og rør i aluminium, eller
  • sorte, elektrocoatede Clarrods Black fittings og sorte, pulverlakerede rør

1 Kør den rene stil (galv/galv, sort/sort eller alu/alu)
2 Lav dit eget mix af fittings og rør eller
3 Freestyle med pulverlakering i mere end 180 RAL farver

Find inspiration hér på siden og se sortimentet online eller i butikken på Hovedvejen 219.

 

Vælg din stil og slip fantasien løs!

Det moderne look

Sorte rør og sorte fittings

Sort er det nye … sort! Sort vinder igen frem overalt. Det være sig i indretningen i køkkenet, i badeværelset og i stuen. Eller som baggrund for de hvide bogstaver på din mobil!

Sort er ikke til at slippe uden om. Og hvorfor også forsøge at gøre det?

Med Clarrods Black fittings serien og sorte rør uden gevind kan du bygge alt fra en enkelt, væghængt bøjlestang og et tøjstativ til en hel garderobe i sort – i præcis den størrelse, du har brug for. Eller du kan bygge et sort stel til et lille sofabord eller en hel væg-til-væg reol. Slip fantasien løs!

Det rå look

Sorte rør med galvaniserede fittings

Vil du have et mere råt look i din indretning, kan du kombinere sorte rør med de varmgalvaniserede Clarrods Clamps eller Kee Klamps.

Du kan bruge denne kombination til et samle en simpel væg-til-væg tøjstang eller til et lofthængt lampeophæng med brug af ganske få rørfittings.

Den visuelle effekt bliver dog mere markant ved større konstruktioner med rør, som f.eks. et sejt gamerbord til dig selv eller teenageren, en reol til bøger og nips til stuen eller et walk-in garderobesystem til alt dit tøj.

Det elegante look

Sorte rør med aluminiumsfittings

Med kombinationen af Kee Lite aluminiumsfittings og sorte rør får du et look og design, der adskiller sig markant fra kombinationer med sorte eller varmgalvaniserede rørfittings. Her får du mulighed for at kombinere det runde med det kantede.

Kee Lite fittings er en hel del lettere end de tilsvarende fittings af overfladebehandlet støbejern – dog uden at gå på kompromis med fleksibilitet og funktionalitet. De lette fittings kan snildt bære vægten af eksempelvis dine boghylder eller en bøjlestang med dit tunge overtøj. Men du kan selvfølgelig også bruge kombinationen til en hattehylde, hvis det er det, du lige står og mangler!

Det cool look

Galvaniserede rør med sorte fittings

Med galvaniserede vandrør uden gevind og de matsorte Clarrods Black fittings får du et industrielt look med et tvist. En kombination, der tiltrækker opmærksomheden uanset om det blot er en gardinstang med to afstandsholdere, et køkkenophæng med flanger og bøjninger og et enkelt galvaniseret rør til potter og pander – eller det er et fuldvoksent reolsystem.

Uanset hvad du bygger, ligner det med garanti ikke naboens!

P.S. Nørder du med farver, så ved du, at sort ikke bare er sort. Clarrods Black fittings er matsort, RAL9005.

Det originale look

Galvaniserede rør og galvaniserede fittings

Før i tiden var det “the one and only”, men sådan er det ikke mere. Men vil du bygge med rør og fittings i den originale, industrielle og rå New Yorker stil, så er der ingen vej uden om de galvaniserede Clarrods Clamps eller Kee Klamp fittings og rør.

Varmgalvaniseret stål tåler næsten hvad som helst og derfor er det også standarden for eksempelvis de lygtepæle og sikkerhedsrækværk, du møder på din vej. Men mindre kan jo også gøre det.

Den perfekte, langtidsholdbare løsning til møbler og anden indretning, der skal kunne tåle lidt af hvert, eksempelvis et bordstel til arbejdsbordet på værkstedet, en skoreol eller et solidt gelænder til din repos.

Det seje look

Galvaniserede rør og aluminiumsfittings

Denne kombination af varmgalvaniserede rør og Kee Lite fittings i aluminium skiller sig også ud fra mængden. Kee Lite aluminiumsfittings er kort fortalt fittings med kant. De vejer omkring en trediedel af de galvaniserede fittings, men kan klare en belastning på omkring 75% af disse.

Du kan således bruge denne kombination til stort set hvad som helst fra en stumtjener til en hel garderobe. Fra en lille skohylde til en gulv-til-loft reol!

Effektfuld kontrast

Aluminiumsrør og sorte fittings

Smag og behag er forskellig, men udover, at kombinationer med aluminiumsrør er ret elegante, så vejer rørene også mindre end en trediedel i forhold de galvaniserede eller sorte rør. Eksempelvis vejer aluminiumsrør i 3/4″ (udvendigt mål 26,9 mm) godt og vel 1/2 kg pr. meter, medens de tilsvarende galvaniserede rør vejer mere end 1,5 kg pr. meter.

Kombinationer med aluminiumsrør er således oplagte, hvis du (ofte) har brug for – eller lyst til – at flytte rundt på tingene – eksempelvis et transportabelt tøjstativ, et rullende barbord til stuen eller et mobilt grillbord til altanen eller terrassen. Alt med sorte hjul og Clarrods Black fittings forstås!

Det gode kompromis

Aluminiumsrør og galvaniserede fittings

Gråt i gråt – i farver. Denne kombination skal du først og fremmest vælge fordi, du synes, at kombinationen af det polerede aluminiumslook og det rustikke, galvaniserede look er lige dig. De galvaniserede Clarrods Clamps eller Kee Klamp fittings kan dog også bære lidt tungere hylder, fyldt med dine yndlingsbøger eksempelvis.

Og er i et par, hvor den ene foretrækker lette og flytbare garderobeløsninger og den anden de mere solide af slagsen, så er dette et godt kompromis.

Den lette løsning

Aluminiumsrør og aluminiumsfittings

Lettere bliver det ikke. Vælger du udelukkende at bygge med rør og Kee Lite fittings i aluminium får du bundsolide, men også de letteste konstruktioner. Lette, hvad angår vægt, men som alle rør og fittingskombinationer er de også lette at samle.

NB! Uanset om du foretrækker rør og fittings i aluminium, galvaniserede eller sorte, så har du ikke brug for andet end en unbrakonøgle og måske en hjælpende hånd til at samle dine unikke designs.

Glem det hårde arbejde og slip fantasien løs!

Vil du vide mere?

Lad os høre fra dig. Giv os et ring eller send os en mail!

Erik Larsen & Søn

Din mest erfarne forhandler af rørfittings

Erik Larsen & Søn har mere end 80 års erfaring som distributør i Danmark af Kee Safety’s kvalitetsprodukter. Kee Klamp og Kee Lite. I 2020 blev sortimentet suppleret med vores egne mærker Clarrods Clamps og Clarrods Black.

Den omfattende erfaring er din sikkerhed for, at du kommer godt fra start og godt i mål med et hvilket som helst projekt, hvor clamps, fittings og metalrør/vandrør udgør de bærende elementer.