Svejse- og borefri stålsamlinger

Smarte stålsamlingsløsninger siden 1934

Webshop | Lindapter

Lindapter stålsamlinger

Spar tid og penge

Undgå tidskrævende svejsning, boring eller gennemboltning på sitet.

Stor styrke

Fremstillet af materialer, der modstår store belastninger og barske omgivelser.

100% justérbar

Justér nemt stålsektionerne, før du tilspænder bjælkebeslaget med håndværktøj.

Sikrere stålsamlinger

Du opnår sikrere arbejdsforhold, og du har ikke brug for certifikat til varmt arbejde, da du ikke behøver at bore eller svejse på installationsstedet.

LINDAPTER STÅLSAMLINGSLØSNINGER

Hurtig og sikker montering

I mere end 85 år har Lindapter været synonym med innovativt design af svejse- og borefri samlinger til stålbjælker. De markedsledende ekspansionsbolte og fleksible beslag fra Lindapter reducerer installationstiden og arbejdsomkostningerne ved samling af stålkonstruktioner på byggepladsen. Med Lindapter kan du hurtigt spænde stålsektioner sammen i en styrke, der kan håndtere høje belastninger.

 

GIRDER CLAMP

Bjælkebeslag

Med Lindapters bjælkebeslag kan du ved simpel sammenspænding fæstne stålelementer til hinanden. Permanent eller midlertidigt, og med en styrke, der kan håndtere høje belastninger. Installationen sker hurtigere og mere sikkert end ved svejsning, og du undgår tidskrævende borearbejde on-site.

 

Bjælkebeslag til alle typer belastning

Lindapters sortiment af bjælkebeslag er meget alsidigt.

Stort set uanset stålprofilernes form eller størrelse kan du finde et Lindapter beslag, der passer. Det gælder også i forhold til de relevante belastningsforhold. Således har Lindapter beslag, der er konstrueret til såvel trækbelastning, slipmodstand eller kombinerede belastninger.

Trækbelastning

Slipmodstand

Kombineret belastning

HOLLO-BOLT

Ekspansionsbolt

Med de CE-mærkede Hollo-Bolt ekspansionsbolte til forborede samlinger har du kun brug for adgang på tilspændingssiden. Hollo-Bolt er et hurtigt og nemt alternativ til svejsning eller gennemboltning og medfører såvel kortere byggetid som reducerede lønomkostninger.

 

Andre smarte svejsefri Lindapter løsninger

Skinnebeslag

Robuste beslag til svejsefri montering af f.eks. køre- og løbeskinner i industri- og rensningsanlæg, havnekraner og togværksteder. 

Gulvbeslag

Kraftige beslag til svejsefri fastgørelse af stålplader, dørkgulve og gitterriste på understøttende stålbjælker. NB! Beslagene fastgøres nemt 
og sikkert fra oversiden.

Løftepunkter

Beslag med høj styrke til rigning og løft på eksisterende stålkonstruktion. Velegnet til alt fra nedhængning af AV-udstyr fra loft til løft af stigrør på boreplatforme.

Support beslag

Flange- og bjælkebeslag til ophængning og nedstropning fra konstruktionsbjælker af tekniske installationer såsom rørføring eller fremføring af elinstallationer.

AUTORISERET DISTRIBUTØR

Gratis teknisk support

Som autoriseret distributør trækker Erik Larsen & Søn på et stærkt bagland af erfarne ingeniører i Lindapter. Lindapters eksperter tilbyder professionel rådgivning, detaljerede tegninger og CAD-filer samt specialtilpassede løsninger baseret på dine behov - helt uden beregning. Kontakt gerne Lindapters tekniske support team på support@lindapter.com for yderligere information.

Brug Lindapter til samling og fæstning af

Konstruktionsbjælker

Hulprofiler (SHS)

Rørbæringer

Løfte- og rigningspunkter

Beklædning af facader og overflader

Stålgulve

Shop som det passer dig!

Bestil dine svejsefri Lindapter løsninger nu – og få det hele pakket og leveret lige til døren!