Tre generationer

80 års knowhow og uforlignelig kundeservice

Erik Larsen & Søn

14 medarbejdere

Over 80 års erfaring

TRE GENERATIONERS ERFARING OG KNOWHOW

Etableret 1939

For mere end 80 år siden, i 1939, slog Erik Larsen dørene op til en verden af jern og stål i høj kvalitet. Lige siden har vi leveret innovative profilløsninger, stålsamlinger, rør og fittings til faldsikring, svejse- og borefri sammenføjning af stålbjælker samt konstruktion af fleksible skinnesystemer til dansk byggeri, anlæg og industri.

Mange års erfaring og knowhow er givet videre fra generation til generation. Fra Erik og hans hold til Ulrik og nu til Claus og hans team. Alt i alt en helt unik erfaring og knowhow, som vi med glæde deler ud af til vores kunder.

Ærlig rådgivning og unikke services

INTET SALG UDEN GOD SERVICE

Personligt, mail eller tlf

I dag er det Claus Larsen, 3. generation i familien Larsen, der sammen med et team af erfarne kollegaer, servicerer og hjælper vores kunder med at finde de rigtige løsninger – til den rigtige pris.

I dag betjener vi vores kunder fra Hovedvejen i Glostrup, hvor vi har kontor, lager, butik og eget værksted.

Og vi byder dig velkommen uanset, om du foretrækker at besøge os og handle i butikken eller du foretrækker at bestille dine varer over telefonen eller online! Og har du brug for rådgivning eller hjælp til dimensionering og beregning af dit projekt, eller at få skåret dine rør og skinner på specifikke mål – så klarer vi også det!

Du er velkommen til at kigge forbi vores webshop eller butikken på Hovedvejen og se, hvad vi har på hylderne. Måske finder du det, du lige står og mangler. Gør du ikke, så hjælper og rådgiver vi dig gerne på stedet, på mail eller telefon.

Bredt sortiment og hurtig levering

PROFILSYSTEMER | STÅLSAMLINGER | RØR & FITTINGS

Svejsefri løsninger

I mere end 80 år har vi leveret Unistrut profilsystemer og de originale Kee Klamp samlefittings og rør til:

  • Byg og anlæg
  • Industri
  • Stat, amt og kommune
  • Butik og messe
  • Private

Senere er Lindapter stålsamlinger og bjælkefittings, Mefa rørbøjler og ophæng og en bred vifte af tilbehør kommet til. Og sidst, men ikke mindst har vi udvidet sortimentet med vores eget mærke i rørfittings - de galvaniserede Clarrods Clamps og de elektrocoatede, sorte Clarrods Black fittings - så vi bedre kan hjælpe vores kunder med et endnu mere komplet og alsidigt produktsortiment.

Shop 24/7, når det passer dig

DET HELE ER BLOT ET ENKELT KLIK VÆK!

24/7 webshop

Er det fyraften eller presser weekenden sig på? Og kan du ikke vente med at bestille det, du står og mangler til næste hverdag kl. 7:30?

Har du brug for en varmgalvaniseret profilskinne skåret på mål, et beslag til en t-samling af et par montageskinner eller en standard rørbøjle med ½” tilslutning til nedstropning fra et skinneloft? Eller skal du bygge et rækværk på 100 meter med galvaniserede rør og rørfittings?

Sandsynligheden er slet ikke så ringe for, at vi har alt det, du skal bruge, på hylderne i Glostrup – sammen med en masse andre højkvalitetsbyggematerialer og tilbehør, naturligvis.

Og endnu bedre. Du kan klikke dig frem og tilbage og bestille det hele i vores webshop!
 

Få gode råd og gør en god handel hos Erik Larsen & Søn