VIDEOGUIDES

Kee Klamp

KEE KLAMP LIGE RÆKVÆRK

Når det er ligeud

Med galvaniserede rør og de originale, galvaniserede Kee Klamp rør fittings kan du nemt bygge et utal af funktionelle og dekorative konstruktioner, alt efter behov.

Videoen viser en grundlæggende opbygning af rækværk og gelændere med Kee Klamp – uden svejsning og uden specialværktøj!

KEE KLAMP TRAPPEGELÆNDER

Når det går op eller ned

Kee Klamps serie af fittings med justerbar bøjning (11˚-30˚ og 30˚- 45˚) gør konstruktion af trappegelændere og rækværk eller gelændere på skrånende terræn lettere. Med disse fittings sparer du både tid og penge i forhold til en kombinereret brug af standard rør fittings.

Videoen viser forskellige opbygninger af trappegelændere og rækværk på ramper.

KEE LITE RÆKVÆRK OG GELÆNDER

Når det skal være let

Kort fortalt er Kee Lite en letvægtsudgave af Kee Klamp. Men vægten gør det ikke alene. Både look og design adskiller sig fra de originale Kee Klamps – uden at gå på kompromis med fleksibilitet og funktionalitet.

Videoen viser den grundlæggende opbygning af aluminiumsrækværk og -gelænder med de lette Kee Lite aluminiumsrør og rør fittings.

KEE GUARD FALDSIKRING

Når der er højt til loftet

Med det fritstående og fleksible KeeGuard sikkerhedsrækværk får du effektiv faldsikring uden at gennembryde tagfladen og dermed øger du ikke risikoen for ende op med et utæt tag. KeeGuard sikkerhedsrækværket kræver minimal vedligeholdelse, der kan udføres uden brug af faguddannet personale.

Videoen viser, hvordan du hurtigt og nemt opfører et KeeGuard sikkerhedsrækværk.

KEE GUARD FALDSIKRING

Hurtigt og sikkert

Erik Larsen & Søn har leveret faldsikring til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Frederiksberg. Monteret af Climatic A/S og produceret af Kee Safety Ltd.

Montering tog 5 arbejdsdage. Rækværket er opført iht. EN 14122-Part 3 fritstående rækværk.

Vil du vide mere?

Lad os høre fra dig. Giv os et ring eller send os en mail!

Erik Larsen & Søn

Din mest erfarne forhandler af rørfittings

Erik Larsen & Søn har mere end 80 års erfaring som distributør i Danmark af Kee Safety’s kvalitetsprodukter, Kee Klamp og Kee Lite. I 2020 blev sortimentet suppleret med vores egne mærker Clarrods Clamps og Clarrods Black.

Den omfattende erfaring er din sikkerhed for, at du kommer godt fra start og godt i mål med et hvilket som helst projekt, hvor clamps, fittings og metalrør/vandrør udgør de bærende elementer.