NYHED

Plug n Play indretning
med Clarrods Clamps

VÆLG DESIGN OG RØRLÆNGDE

Nemmere bliver det ikke

Vi løfter nu sløret for vores nye serie af Plug n Play indretningsprodukter med Clarrods Clamps og vandrør uden gevind.

Du har aldrig behøvet at være designer eller indretningsarkitekt for at kunne skabe dine egne, skræddersyede indretningsløsninger med Clarrods fittings og gevindfrie vandrør. Med vores kæmpe udvalg af Clarrods Black (sorte fittings og rør) og Clarrods Clamps (galvaniserede fittings og rør) har hverken skrånende vægge, skæve gulve eller pladsmangel været en hindring for dine indretningsdrømme.

Men har du hverken energi eller lyst til at finde på dine egne kreationer, så har du nu også mulighed for at kaste New Yorker stemning over din bolig eller butik med vores brugervenlige Plug n Play indretningsløsninger, som du kan bruge overalt i hjemmet og i butikken.

De første tre produkter finder du hér, og lige pludselig er der fler!
 

BLACK NEW YORKER LOOK

Elegant og sort


 

SILVER NEW YORKER LOOK

Råt og industrielt


 

NEW YORKER LOOK

Til selv det mindste rum

 

 

Vil du vide mere?

Lad os høre fra dig. Giv os et ring eller send os en mail!

Erik Larsen & Søn

Din mest erfarne forhandler af rørfittings

Erik Larsen & Søn har mere end 80 års erfaring som distributør i Danmark af Kee Safety’s kvalitetsprodukter, Kee Klamp og Kee Lite. I 2020 blev sortimentet suppleret med vores egne mærker Clarrods Clamps og Clarrods Black.

Den omfattende erfaring er din sikkerhed for, at du kommer godt fra start og godt i mål med et hvilket som helst projekt, hvor clamps, fittings og metalrør/vandrør udgør de bærende elementer.