PDF

Hent kataloger og brochurer

Digitalt eller trykt

Hent vores kataloger og brochurer hér på siden. Foretrækker du trykte eksemplarer?
Ring til os eller klik nedenfor og bestil dem online. Så sender vi dine eksemplarer a.s.a.p!

Hovedkatalog profiler, rørbøjler mm. (DK)

Profilsystem | Profilskinner, Beslag, Rørbøjler m.m.

I dette katalog finder du hele vores Skinnesystem og Rørbøjle sortiment med profilskinner, bæringer, møtrikker, profilbeslag, rørophæng og meget mere. Hent kataloget og gå på opdagelse i det stærkt udvidede sortiment indenfor tagsystemer, beslag, rørbøjler, befæstigelse samt andet tilbehør.

Lindapter flyer (DK)

Stålsamlinger | Introduktion

I mere end 80 år har Lindapter® været synonym med nem, hurtig og effektiv samling af stålbjælker. Lindapter’s Hollo-Bolt ekspansionsbolt samt de fleksible bjælkebeslag er designet til at reducere installationstid og lønomkostninger ved samling af stålkonstruktioner. Hent flyeren og få en hurtig introduktion til de svejsefri Lindapter produkter.

Lindapter katalog (UK)

Stålsamlinger | Girder Clamps, Hollo-Bolts m.m.

Som autoriseret Lindapter® distributør byder Erik Larsen & Søn på et alsidigt udvalg af ekspansionsbolte, bjælkebeslag, flangebeslag og beslag til gulvfastgørelse og ophæng. Fleksible samleløsninger, der gør det muligt at fastgøre en lang række stålelementer, profiler samt ophæng på stålbjælker og andre stålkonstruktioner uden at svejse - og i langt de fleste tilfælde også uden at bore. Hent Lindapter’s katalog og se det fulde sortiment af fleksible Lindapter stålsamlinger, bolte og fittings til professionel brug.

Clarrods produktbrochure (DK)

Clarrods Clamps | Klamper, rørfittings m.m.

Med denne Clarrods brochure får du et hurtigt overblik over vores store sortiment af klamper til rør, inklusive de klassiske, varmgalvaniserede Clarrods clamps og de nye elektrocoatede, sorte Clarrods Black rørklamper. Hent produktbrochuren og slip derefter fantasien løs!

Clarrods inspirationsbrochure (DK)

Clarrods Clamps | Klamps, fittings m.m.

Med Clarrods clamps og rør fra Erik Larsen & Søn er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan bygge. Med en unbrakonøgle i lommen kan du samle stort og småt – fra bøjlestænger og bordstel til parkourstativer og mange meter sikkerhedsrækværk. Hent brochuren, se det store udvalg og find inspiration til dit næste byggeprojekt med rør og klamper.

Kee Safety katalog (DK)

Kee Klamp, Kee Lite | Klamper, rørfittings m.m.

Med mærker som Kee Klamp®, Kee Lite®, KeeGuard® og Kee Walk® er engelske Kee Safety® globalt førende indenfor udstyr til faldsikring, rækværk, gelændere med mere. Erik Larsen & Søn har mere end 80 års erfaring som eneforhandler i Danmark af Kee Safety's kvalitetsprodukter. Og vi lagerfører ikke kun sortimentet af standard klamper til rør, men også de fleste specialfittings. Hent brochuren og se udvalget af varmgalvaniserede rørfittings og de lette klamper i aluminium.