Guide | Vælg den bedste svejsefri Lindapter løsning!

Gratis online værktøjer fra Lindapter International

Er du i tvivl om hvilke svejsefrie Lindapter beslag og ekspansionsbolte, der giver den bedst mulige løsning til din aktuelle projektopgave?

Lindapter’s nye website er fyldt med funktioner og værktøjer, der hjælper dig med hurtigt at finde den optimale løsning til dit projekt.

Udforsk mulighederne på egen hånd – helt gratis og uforpligtende.

Følg linkene herunder til Lindapter’s værktøjer (linkene åbner nye vinduer) og bliv klogere på de mest optimale svejsefrie samlinger.

NB! For at bruge værktøjerne skal du oprette et brugerlogin.

Skal du samle to stålbjælker?

Med det store udvalg af Lindapter bjælkebeslag – Girder Clamps – kan du hurtigt og nemt samle to stålbjælker uden at svejse eller bore på monteringsstedet. Og samlingen matcher fuldt ud en professionel svejsning.

Følg linket til Lindapter’s online værktøj (EN) herunder og find det rigtige Lindapter beslag til samling af to stålbjælker.

Input
Angiv de størrelser bjælker, du skal samle (eksempelvis HEB 500 og IPE 200) og, hvor stor træk- og slip-/friktionsbelastning, bjælkesamlingen skal kunne håndtere.

Output
Se det – eller de – beslag, du skal/kan bruge til at løse opgaven.

Lindapter Girder Clamp Configurator

Skal du montere skinner, rør m.m. på bjælker/søjler?

Udover samling af to bjælker er Lindapter’s Girder Clamps også et driftssikkert alternativ til fastgørelse af en lang række stålelementer, profiler samt ophæng på bærende bjælker og søjler.

Følg linket til Lindapter’s online værktøj (EN) herunder og find det rigtige Lindapter beslag til den svejsefri montering.

Input
Angiv det element, du skal montere på en stålbjælke eller stålsøjle (eksempelvis en profilskinne, kabelbakke, rør, vinkeljern, træ- eller en betonbjælke).

Output
Se det – eller de – beslag, du skal/kan bruge til at løse opgaven.

Lindapter Application Selector

Skal du montere bygningsdele, hvor du kun har adgang fra den ene side?

Med Lindapter’s Hollo-Bolt ekspansionsbolte er det en smal sag at montere bygningsdele som facader og overflader på hulprofiler eller at montere bygningselementer på andre steder, hvor du kun har adgang fra tilspændingssiden.

Følg linket til Lindapter’s online værktøj (EN) herunder og find den rette Hollo-Bolt ekspansionsbolt til din monteringsopgave.

Input
Vælg boltstørrelse ud fra ønsket trækbelastning og brudstyrke, og angiv derefter flange-/godstykkelsen på det materiale, du skal montere og den hulprofil eller andet element, du skal montere det på.

Output
Se den – eller de – specifikke Hollo-Bolts, du skal/kan bruge til at løse opgaven.

Lindapter Hollo-Bolt Selector

Kontakt os for vejledning og assistance

Foretrækker du personlig kontakt, har du ubesvarede spørgsmål eller er du blot ny udi Lindapter’s svejsefrie verden, så anbefaler vi, at du kontakter os på +45 43 96 78 11 inden du eventuelt bestiller dine beslag eller ekspansionsbolte i vores webshop. Så kan vi sammen sikre, at du får den helt rigtige løsning.

Som autoriseret Lindapter distributør gennem mange år, har vi den fornødne erfaring til at rådgive og hjælpe dig på vej. Og skulle vi ikke lige have en løsning på hånden, så trækker vi på et stærkt bagland af erfarne ingeniører i Lindapter International.

Kontakt os

Besøg os på Hovedvejen 219

Besøg vores showroom på Hovedvejen eller online

Vindueshop Lindapter stålsamlinger