Tre generationers knowhow og uforlignelig kundeservice

Kvalitet og service – butik, telefon og webshop

For mere end 80 år siden, i 1939, slog Erik Larsen dørene op til en verden af jern og stål i høj kvalitet. Lige siden har vi leveret innovative profilløsninger, stålsamlinger, rør og fittings til faldsikring, svejse- og borefri sammenføjning af stålbjælker samt konstruktion af fleksible skinnesystemer til dansk byggeri, anlæg og industri.

Mange års erfaring og knowhow er givet videre fra generation til generation. En helt unik erfaring og knowhow, som vi med glæde deler ud af til vores kunder.

I dag er det Claus Larsen, 3. generation i familien Larsen, der sammen med et team af erfarne kollegaer, servicerer og hjælper vores kunder med at finde de rigtige løsninger – til den rigtige pris.

I dag betjener vi vores kunder fra Hovedvejen i Glostrup, hvor vi har kontor, lager, butik og eget værksted.

Og vi byder dig velkommen uanset, om du foretrækker at besøge os og handle i butikken eller du foretrækker at bestille dine varer over telefonen eller online!

Du er velkommen til at kigge forbi webshoppen eller butikken på Hovedvejen og se, hvad vi har på hylderne. Måske finder du det, du lige står og mangler. Gør du ikke, så hjælper og rådgiver vi dig gerne på stedet, på mail eller telefon.

4 hurtige om os

house

Etableret 1939

Hovedvejen, Glostrup

8 medarbejdere

Over 80 års erfaring

Få gode råd og gør en god handel hos Erik Larsen & Søn - online eller på Hovedvejen 219 i Glostrup!

Se vores sortiment online