Tre generationers knowhow og uforlignelig kundeservice

4 hurtige om os

Etablereret 1939

Etableret 1939

Butik og lager | Hovedvejen 219, Glostrup

Hovedvejen, Glostrup

Faguddannede medarbejdere

8 medarbejdere

80 års erfaring

Over 80 års erfaring

80 års erfaring og knowhow

For mere end 80 år siden, i 1939, slog Erik Larsen dørene op til en verden af jern og stål i høj kvalitet. Lige siden har vi leveret innovative profilløsninger, stålsamlinger, rør og fittings til faldsikring, svejse- og borefri sammenføjning af stålbjælker samt konstruktion af fleksible skinnesystemer til dansk byggeri, anlæg og industri.

Mange års erfaring og knowhow er givet videre fra generation til generation. En helt unik erfaring og knowhow, som vi med glæde deler ud af til vores kunder.

Ærlig rådgivning og unikke services

Intet salg uden god service

I dag er det Claus Larsen, 3. generation i familien Larsen, der sammen med et team af erfarne kollegaer, servicerer og hjælper vores kunder med at finde de rigtige løsninger – til den rigtige pris.

I dag betjener vi vores kunder fra Hovedvejen i Glostrup, hvor vi har kontor, lager, butik og eget værksted.

Og vi byder dig velkommen uanset, om du foretrækker at besøge os og handle i butikken eller du foretrækker at bestille dine varer over telefonen eller online! Og har du brug for hjælp til dimensionering, tegning og beregning af dit projekt, eller at få skåret dine rør og skinner på specifikke mål – så klarer vi også det!

Du er velkommen til at kigge forbi vores webshop eller butikken på Hovedvejen og se, hvad vi har på hylderne. Måske finder du det, du lige står og mangler. Gør du ikke, så hjælper og rådgiver vi dig gerne på stedet, på mail eller telefon.

Bredt sortiment og hurtig levering

Bred vifte af produkter og kunder

I mere end 80 år har vi leveret Unistrut profilsystemer og de originale Kee Klamp samlefittings og rør til:

  • Byg og anlæg
  • Industri
  • Stat, amt og kommune
  • Butik og messe
  • Private

Senere er Lindapter stålsamlinger og bjælkefittings, Mefa røjbøjler og ophæng og en bred vifte af tilbehør kommet til, så vi bedre kan hjælpe vores kunder med et mere komplet og alsidigt produktsortiment.

Gode råd og en god handel | Din lokale stålpusher

Få gode råd og gør en god handel hos Erik Larsen & Søn - online eller på Hovedvejen 219 i Glostrup!

Se hele sortimentet online