Hjælp og rådgivning

Ærlig produktrådgivning

Sidder du med et større eller mindre projekt, hvor der indgår fleksible profilløsninger, stålsamlinger, rør og samlefittings med minimal vedligeholdelse? Eller tænker du, at det ville være praktisk, hvis der gjorde?

Og har du brug for hjælp og ærlig produktrådgivning i forbindelse med projektplanlægningen og dimensioneringen af projektet?

Vores erfarne og faguddannede team hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til dit projekt. Er der brug for særlig ”nørdet” specialistviden, så træder vores samarbejdspartneres specialister naturligvis også gerne til.

Ærlighed og redelighed er vigtige pejlemærker for os. Mener vi ikke, at vi kan finde den bedste løsning til dig, så er vi er ikke blege for at henvise dig til nogen, der kan!

Fra projektidé til færdig løsning

Vi rådgiver fra idé, dimensionering og beregning til færdig løsning indenfor følgende områder, hvor vi har mange års erfaring:

  • Løsninger med brug af rør, klamps og fittings eksempelvis faldsikring, gelændere, rækværk, reoler, garderobeløsninger og butiksindretning. (Kee Safety, Kee Klamp, Kee Lite, Kee Walk, KeeGuard, Kee Dome m.m.)
  • Bore- og/eller svejsefri sammenføjning af stålbjælker. (Lindapter, Hollo-Bolts, Clamps, Fixings).
  • Kosteffektiv konstruktion af profil- og støttesystemer, rørophæng og kabelføringer. (Unistrut og Mefa)

Vi har igennem årene rådgivet en lang række af vores kunder og hjulpet store og små projekter på vej. Vi hjælper også gerne dig med dit projekt.

Fortæl os om dit byggeprojekt

Du er altid velkommen til at kigge forbi på Hovedvejen 219 i Glostrup for hjælp til dine mindre projekter.

Har du brug for hjælp til større projekter, er det god idé, hvis du ringer eller skriver til os først.

Det giver os bedre mulighed for at vende tilbage til dig med den bedst mulige telefonrådgivning eller for at aftale et møde, som du vil få udbytte af!

Vi kigger naturligvis også gerne forbi dig eller din projektlokation.

Projektdimensionering, beregning og levering
Fortæl os om dit projekt eller idé, og hvilke typer af løsninger og produkter, du har i tankerne.

Har du selv skitser eller tegninger af dit projekt, så send dem til os på info@erik-larsen.dk (AutoCad (dwg), Revit (rvt), PDF eller håndtegnet skitse!).

Fortæl os, hvornår dit projekt skal stå klar og dine deadlines undervejs.

Vi er lagerførende på stort set hele vores sortiment og vi kan derfor levere fra dag-til-dag (gælder fastland og brofaste øer i Danmark) ved bestilling inden kl. 12.00.

Har du et større projekt, så aftaler vi sammen leveringstid og -sted.

Rør skåret på mål | Fra 100 mm

Vi deler gerne vores viden og mange års erfaring!

Ring eller skriv til os