Kimmel Center for the Performing Arts – Lindapter


Hovedillustration: Jeff Goldberg/Esto

Projekt Kimmel Center for the Performing Arts
Sted Philadelphia, Pennsylvania, USA
Produkt Lindapter Hollo-Bolt ekspansionsbolt
Anvendelse Samling af buet tagkonstruktion

Kimmel Center for the Performing Arts

Det smukke buede glastag på Kimmel Center for the Performing Arts i Philadelphia er tegnet af Rafael Viñoly Architects. Tagkonstruktionen, der holder bygningens hvælvede glastag, er samlet med mere end 35.000 Hollo-Bolt ekspansionsbolte.

Et gennemtænkt installationsdesign med brug af indvendige splejsesamlinger – fastgjort med Lindapter Hollo-Bolts – skabte forudsætningerne for en særdeles hurtig installation uden brug af specialudstyr eller særligt uddannede montører.


Samling af tagkonstruktion med ekspansionsbolte | Close-up Buet tagkonstruktion samlet med ekspansionsbolte Samling af tagkonstruktion med ekspansionsbolte | Close-up

Ved gennemboltning er der en risiko for, at hulprofilerne deformeres, såfremt boltene tilspændes for meget. Med brug af Hollo-Bolts elimineres denne risiko og de firkantede stålrør kunne derfor samles uden at de blev svækket under monteringen.

Det smukke og symmetriske glastag hviler på en stålkonstruktion, der ikke kun er en fryd for øjet, men også en særdeles stærk konstruktion, der til fulde lever op til alle bygningsrelaterede krav.

Lindapters Hollo-Bolts har en række uafhængige godkendelser, herunder CE og TÜV. De specialdesignede ekspansionsbolte er endvidere ICC-ES godkendt i alle seismiske kategorier fra A-F. De kan derfor benyttes til byggeri i områder med høj seismisk aktivitet og byggeri i vindudsatte områder, hvor påvirkningen af bygninger og konstruktioner kan være betragtelig.

Se vores Hollo-Bolt sortiment

Shop Hollo-Bolts

og andre svejsefrie løsninger i webshoppen!